DAPATKAN SUPPLEMENT SHAKLEE DISINI

DAPATKAN SUPPLEMENT SHAKLEE DISINI
KLIK

Saturday, 12 April 2014

Ada apa dengan Ostematrix?


Semasa mula2 berkenalan dengan supplement Shaklee,ostematrix adalah salah satu yang cikgu amik..tengah mengandungkan, ostematrix ni sangatla bagus..
bangun pagi memang rasa segar, bertenaga..takde rasa lenguh2 atau sakit pinggang..
Memang menjadi kewajipan untuk telan oste ni sebelum tido sebab takut sangat kaki cramp.bila telan oste insyaAllah lena sampai ke pagi tanpa gangguan cramp.
Oste jugak melancarkan pembuangan air besar tau..tanya la sape2 yang amalkan oste.memang mudah. ni semua hasil pemerhatian daripada penggunaan sendiri dan kawan-kawan cikgu.

ok..meh baca dengan lebih lanjut tentang oste




Apakah fungsi2 kalsium selain untuk tulang?

  • Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
  • Meringankan stress
  • Menstabilkan tekanan darah
  • Meringankan sakit semasa haid
  • Membantu dalam masalah gastrik
  • Mengimbangkan pH tubuh. Tubuh berasid menjadikannya mudah diserang jangkitan kuman.
  • Membantu meringankan sakit kepala dan kesukaran tidur.
Bagaimana untuk anda ketahui adakah anda perlu mencuba OSTEMATRIX SHAKLEE? Cuba muhasabah diri anda dengan keadaan ini ;

    1. sering keletihan
    2. sering mengalami sakit belakang
    3. anggota badan sering cramp
    4. sakit bahagian leher dan tengkuk
    5. tumit kaki pecah dan kasar
    6. susah bangun tidur
    7. sakit kepala yang kerap @ migraine
    8. sering sakit gigi
    9. Ibu yang menyusu : anak yang disusukan sepenuhnya dengan susuibu lambat tumbuh gigi.
  10. Ibu yang menyusu : perlukan kalsium, susu berkurang terutama semasa PMS atau mula        
       menurun.




  
Jadi, siapa yang perlu mengambil OsteMatrix Shaklee?

  • Mereka yang kurang mendapat zat2 membina tulang dari pemakanan harian.
  • Mereka yang mengambil berat tentang pembinaan tulang dan mengekalkan tulang yang sihat untuk jangka masa panjang
  • Mereka yang merokok, pengambilan alkohol yang tinggiatau kerapminum minuman ringan - tabiat gaya hidup yang bolehmengehadkan atau mengganggu penyerapan kalsium
  • Wanita yang berumur 30 tahun dan ke atas, remaja dan warga tua.
  • Ibu hamil dan menyusukan anak
  • Wanita yang mengalami gejala PMS
  • Mereka yang mengambil berat tentang tekanan darah yang normal
  • Sekiranya anda sukar menelan kalsium dalam bentuk lain



haa..bulan ni pulak kebetulan bulan Promosi ostematrix..
tak payah tanye..sebab cikgu sendiri dah memborong buy 6 free 1 ni.
nasihat cikgu, kalau anda sedang mengandung, silala borong sebab lebih jimat. bukan saja untuk diambil masa mengandung, dalam pantang nanti pon makan..dan selepas pantang pon makan je setiap hari. nak bekalkan susu kat anak..untuk kebaikan keperluan kalsium ibu jugak :)




Tengok sikit testimoni pengguna ostematrix ni:







Kepada yang berminat dengan Produk Shaklee, boleh hubungi saya di 019-3571510 atau email saya syikinzahir@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Disclaimer

*Produk-produk di blog ini ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
(Berubat sebagai ikhtiar, Allah yang menyembuhkan.. Demikian maksud ayat 80: Assyuara’ –“Apabila aku sakit, Allah yang menyembuhkan ku”)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...