DAPATKAN SUPPLEMENT SHAKLEE DISINI

DAPATKAN SUPPLEMENT SHAKLEE DISINI
KLIK

Monday, 7 September 2015

EMPAT KHASIAT UTAMA OMEGAGURAD SHAKLEE UNTUK ANAK-ANAK KESAYANGAN


Zidan ni dah dapat bekalan omegaguard sejak dari dalam perut ummi dia lagi.. Omegaguard shaklee ni tinggi DHA tau mommies. . 

Antara khasiat Omega Guard untuk kanak-kanak: 

  • Membantu dalam perkembangan otak kanak-kanak. Kajian menunjukkan kanak-kanak yang mula mengambil omega 3 lebih awal ternyata otaknya lebih cergas. .  
  • Dapat merawat penyakit eczema dari dalam, biasanya ibu-ibu mengambil alternatif untuk menyapu ubat luaran sahaja tapi beberapa lama kemudian akan muncul kembali tetapi dengan pengambilan omega 3 dapat mengelakkan masalah eczema timbul kembali . 
  • Meningkatkan sistem imunisasi kanak-kanak dan dapat merawat demam selsema dan batuk kerana Omega 3 ini bersifat panas jadi bila dimakan automatik memberi kesan panas dalam badan. Omega 3 ini mempunyai sifat anti radang dan anti inflamasi jadi ianya amat berkesan utk mengurangkan serangan asma pada kanak-kanak dan mengurangkan penggunaan inhaler. .
  •  Dengan pengambilan Omega 3 juga didapati kanak-kanak lebih cergas dan aktif serta lebih fokus semasa belajar

Anak2 membesar hanya sekali..kita bagi yg terbaik utk anak2 kita ye mommies..
Nak tau cara makan omegagurad untuk anak-anak? klik SINI



Sunday, 6 September 2015

Kenapa ESP laku KERAS!!!





ESP PROMO!
BUY 6 FREE 1!
Kenapa ESP laku keras?? Sangat sesuai utk ibu hamil & menyusu. Memenuhi keperluan protin ibu hamil. Memekatkan susu ibu.
Ni pengalaman cikgu sendiri tau!
.
.
ESP juga membantu mencantikkan kulit.nampak awet muda gitu..
.
ESP memudarkan parut jerawat,stretchmark.
.
.
ESP membantu mereka yg nak kurus kenyang lebih lama.
.
.
Eh memang jatuh cinta la dengan ESP ni!
.
.
Pengguna tegar ESP
019.357.1510


BACA TENTANG KE'BEST'AN ESP KAT SINI 
 

Thursday, 19 February 2015

Tetiba..

Pukul 3 am..
Mata belum mau pejam..

So post sket kt blog ni..
Gamba2 anak2 yg dok dalam nset..
Simpan dalam blog..

Esok2 dah besar tengok balikla gambo masa korang kecik2 ni haaa..

Masing2 pakat sayang kt awak zidan oiii...
Terutama kak ina..kakak2 sangat dia tu..

Mujur rajin jaga adik..












2015
Kak ina 7y
Angah 6y
Zakwan 3y
Zidan 1y..


Ok dah..ummi nak tido..
Esok nak bergerak balik perak..
Moga segala urusan dipermudah dan doakan kami selamat sampai ye..

posted from Bloggeroid

Thursday, 1 January 2015

4 perkara mommies perlu tahu tentang perkembangan otak anak

Tahukah mommies...?


  1. Dari kelahiran hingga umur 3 tahun, perkembangan otak amat peka terhadap pemakanan bayi dan 75% daripada kapasiti otaknya berlaku dalam tempoh yang genting ini.
  2. Selepas umur dua tahun, pengambilan makanan berlemak seharusnya diambil dalam kuantiti sederhana rendah untuk mengelakkan penyakit jantung, kegemukan dan masalah kesihatan yang lain.
  3. Pada umur lima tahun, 90% daripada perkembangan otak kanak-kanak telah lengkap.
  4. Antara umur 11 dan 16 tahun,  satu peningkatan yang besar dalam tumbesaran biasanya berlaku dengan peningkatan berat badan dan pertumbuhan otot yang ketara. 


Vita-Lea for Children Chewable



Secara ringkas
  • Kanak-kanak bawah 1 tahun – minum susu ibu dan mendapat khasiat dari susu ibu yang diminum.
  • Kanak-kanak 1-3 tahun – ambil mealshake sesudu sehari yang dicampur dengan air sejuk atau suam. Boleh ambil Omega Guard. Omega Guard juga dikenali sebagai vitamin 'pecah' oleh kanak2 krn perlu pecahkan kapsul dulu sebelum dipicitkan ke mulut. Juga boleh ambil soy protein (ESP) dalam kuantiti yang serupa.
  • Kanak-kanak 4 tahun ke atas – mealshake, omega guard, chewable Vita Lea for children dan chewable Vita-C.


 
Dapatkan Vitalea Chewable dari Shaklee hari ini. Jangan lengah lagi untuk lengkapkan nutrisi dalam diet harian anak kite. Nak Order??

credit: sini

Disclaimer

*Produk-produk di blog ini ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
(Berubat sebagai ikhtiar, Allah yang menyembuhkan.. Demikian maksud ayat 80: Assyuara’ –“Apabila aku sakit, Allah yang menyembuhkan ku”)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...